Datum: 19-09-2021 - 18:17
20
okt
'20
Bibliotheek Noordwijk: Nederland Leest De verhalenverteller | Marjolijn van der Jagt
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bibliotheek Noordwijk: Nederland Leest De verhalenverteller | Marjolijn van der Jagt

De hele maand november organiseert Bibliotheek Bollenstreek activiteiten rondom de campagne Nederland Leest. Het thema bij Bibliotheek Bollenstreek is dit jaar Eén streek, duizend verhalen....

Drie Verhalenvertellers uit de Bollenstreek komen hun levensverhaal vertellen bij Bibliotheek Bollenstreek. Verhalenverteller Marjolijn van der Jagt is op 7 november van 14.00-15.00 uur te gast in de bibliotheek van Noordwijk. Zij houdt zich al jaren vol liefde op verschillende vlakken bezig met toerisme en recreatie binnen de Bollenstreek. Deze middag vertelt zij over haar eigen leven en alle diverse en bijzondere projecten waar ze bij betrokken is en is geweest.

Marjolijn is in Noordwijk begonnen als directeur van Noordwijk Promotie en is bestuurslid van Noordwijk Space Expo. Gedurende 15 jaar heeft ze het Schilderfestival Noordwijk georganiseerd. De boeiende Max Liebermann route is hier een mooi vervolg op. Tevens is ze Gildemeester van het museum de Zwarte Tulp en draagt daarmee bij om de regio met elkaar te verbinden.

Sinds drie jaar is ze Dorpsmarketeer voor schrijversdorp Oegstgeest en zet ze Oegstgeest op een creatieve manier op de kaart. Verder vertelt Marjolijn over de rol van Maria Montessori op haar leven. En de initiatieven die Marjolijn heeft genomen om te herdenken dat het 100 jaar geleden was dat zij naar Nederland kwam.

Kaarten kosten €5,00 voor leden en €6,50 voor niet-leden. Deze zijn verkrijgbaar via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl/nederlandleest.

De verhalenverteller | Marjolijn van der Jagt

Datum: 7 november

Tijd: 14.00-15.00 uur

Locatie: Bibliotheek Noordwijk

Kosten: €5,00 leden - €6,50 niet-leden

www.bibliotheekbollenstreek.nl/nederlandleest

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.