Datum: 20-09-2021 - 04:00
19
okt
'20
Update: De man is gevonden, helaas is hij overleden. Politie bericht: Grote zoekactie: man vermist vanaf Willem vd Bergh. (Foto’s)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: De man is gevonden, helaas is hij overleden. Politie bericht: Grote zoekactie: man vermist vanaf Willem vd Bergh. (Foto’s)

De familie van de man heeft vanmorgen via social media laten weten dat de man gevonden is en helaas niet meer in leven is. Zij danken iedereen voor het delen en het uitkijken naar de man. De redactie van BlikOp Noordwijk wenst de familie veel sterkte toe....

Dit is een bericht van de Politie. Ivm een vermissing  vanaf de Pianolaan te Noordwijk zijn wij op zoek naar een man. Blank, grijs haar bril, met dikke glazen en rond montuur. De man is gekleed in een zwarte jas en joggingbroek info?0900-8844 of bij Spoed 112!...

Momenteel is er een grote zoekactie op en rondom het terrein van de Willem van den Bergh. Diverse politie eenheden en een heli zijn ter plaatse. De politie heeft een foto verspreid van de vermiste man. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.