Datum: 05-12-2020 - 12:15
25
okt
'20
Update: Mogelijkheden bij Noordwijkse en Noordwijkerhoutse horeca in coronatijd: eten afhalen of bezorgen..
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: Mogelijkheden bij Noordwijkse en Noordwijkerhoutse horeca in coronatijd: eten afhalen of bezorgen..

Door de nieuwe coronamaatregelen krijgt de horeca (restaurants en café's) door een noodgedwongen sluiting, nieuw flinke klappen te verwerken in deze coronacrisis. Maar net als bij de vorige coronasluiting in het voorjaar gaan een aantal restaurants, café's en golfcentra niet bij de pakken neerzitten en gaat men weer over tot het....

door uzelf op te halen of het laten bezorgen van hun heerlijke maaltijden aan huis. Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten.

De bij de nieuwswebsite BlikOp Noordwijk hieronder aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis of u kunt het daar ophalen. We geven u ook een update betreffende Golfbaan Tespelduyn, waarbij het restaurant gesloten is, maar u nu wel kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen. Golfen, golflessen en footgolfen gaan gewoon door.

Grand Hotel Huis ter Duin Bij Grand Hotel Huis ter Duin kunt u nu de heerlijkste patisserie bestellen. Patisserie Huis ter Duin biedt een prachtig aanbod van diverse patisserie. Bestel voor 17.00 uur vandaag en u kunt ze morgen vanaf 10.00 ophalen bij de receptiedesk. Bestellen kan via www.patisseriehuisterduin.nl 

 

Eeterij De Beleving gaat ook bezorgen tussen 16.00 en 20.00 uur!

Vanaf morgen, maandag 26 oktober, lanceren wij onze nieuwe menukaart voor afhaal en zullen wij bestellingen boven de €40 gaan bezorgen!  Wij zijn open op vrij/zat/zon/ma van 12.00 tot 20.00 voor telefonische bestellingen en afhaal!  Bekijk ons lunchassortiment op www.eeterijdebeleving.nl/lunch 

Tel. nr.: 0252 - 370410

Beste gasten, Helaas is het bij ons ook tijdelijk niet meer mogelijk om te ontbijten, lunchen of dineren, maar niet getreurd! Want onze deuren blijven nog wel open voor afhaal en bezorgen. U kunt bij ons terecht voor lunch en diner. Klik hier voor het menu. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Wel leven we de regels van het RIVM streng na; dit betekent dat er slechts één persoon per bestelling naar binnen mag in het restaurant, kunnen wij helaas geen consumptie aanbieden tijdens het wachten en is de binnenspeeltuin gesloten. Wij hopen u snel te zien!  www.eeterijdebeleving.nl 

Onze Tespelduyn Thuis afhaal/bezorgservice is vanaf maandag 26 oktober geopend!

Helaas kunnen wij u tijdelijk niet in ons restaurant verwelkomen, maar onze heerlijke gerechten zijn zowel af te halen op Landgoed Tespelduyn als thuis te laten bezorgen.

Bestel nu uw favoriete Tespelduyn gerechten voor thuis! Dagelijks kunt u genieten van onze lunchgerechten en van woensdag t/m zondag van onze dinergerechten.

Bestellen kan iedere maandag t/m dinsdag tussen 09:00 uur en 15:30 uur  en op woensdag t/m zondag tussen 09:00 uur en 19:30 uur.

Ophalen of  laten bezorgen kan iedere maandag t/m dinsdag tussen 12:00 uur en 16:00 uur  en op woensdag t/m zondag tussen 12:00 uur en 20:00 uur.

Bij een besteding van € 20,- brengen we de heerlijke gerechten gratis tot aan de voordeur! Bezorgbestellingen uitsluitend via iDEAL of per pin.

Wij bezorgen in Noordwijkerhout, De Zilk, postcode 2204 in Noordwijk en postcode 2161 AR en 2161 AS in Lisse. Klik hier voor de lunch- en dinerkaart.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Corona-maatregelen per 14 oktober 2020

1. Golfen, golfles en FootGolfen blijft doorgaan.

2. Oefenen kan van 7.00 - 22.00 uur

3. Receptie is open van 8.30 - 17.30 uur Tips: - Boek starttijd 24 / 7 online https://golfbaantespelduyn.nl/reserveren/ -

Ballenmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie van 8.30 - 17.30 uur

4. Wél mogelijk om mee te nemen: - Drankjes: 8.30 - 17.00 uur - Broodjes: 10.00 - 16.00 uur

Bestelling kunt u bij receptie plaatsen. Klik hier voor meer informatie.

 

Restaurant Zonneweelde Lieve gasten, ook wij  hebben weer een heerlijk menu wat u kunt afhalen in ons restaurant. Van dinsdag tot en met zondag kunt u tussen 13.00 en 17.00 telefonisch bestellen. De keuze is enorm uit de uitgebreide kaart, klik hier. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met vier verschillende verse groenten, gebakken aardappelen met spekjes, compote en sla. Er zijn ook salades te bestellen. Het eten wordt aan de voordeur verstrekt. U kunt gebruik maken van een strippenkaart. Bij elke bestelling krijgt u een stempel. Bij 10 stempels een fles huiswijn naar keuze (zoetwit, Chardonnay of Cabernet Sauvignon) www.restaurantzonneweelde.nl 

Café van der Geest Ook Café van der Geest in Noordwijkerhout heeft de deuren weer moeten sluiten. Maar zij willen u thuis laten genieten van de heerlijke speciaalbiertjes. U kunt nu 'De 10 van Van der Geest' bestellen. 10 heerlijke speciaalbiertjes voor de prijs van €27,50. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ophalen kan op donderdag of vrijdag tussen 16.00-18.00 volgens afspraak. Let op: OP = OP!  www.cafevandergeest.nl 

* Vergeet ook onze andere lokale ondernemers (Krijn van der Bent en Van der Zalm Verswinkel) niet en koop zeker in deze moeilijke tijden in uw eigen dorp! Zie de advertenties op BON. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.