Datum: 28-09-2023 - 04:23
16
okt
'20
Bewoners Parallelboulevard krijgen antwoord van de gemeente inzake drainage plannen Parallelboulevard.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Bewoners Parallelboulevard krijgen antwoord van de gemeente inzake drainage plannen Parallelboulevard.

Op 2 september 2020 heeft VVE De Heemborgh een brandbrief gestuurd aan het college en de raad, omdat zij zich ernstig zorgen maken over de drainage werkzaamheden aan de Parallelboulevard. (Klik hier voor het artikel dat eerder verscheen op BON)....

Zij maken zich vooral zorgen over de zandgrond en kleigrond waarop de appartementen gebouwd zijn. De gemeente heeft alle vragen uit de brief beantwoord met een uitgebreide uitleg. Op de antwoorden afgaande zouden de bewoners zich geen zorgen hoeven maken, welke zij geuit hebben. 

In de brief, verzonden aan de raad en college, stelt VVE De Heemborgh de gemeente aansprakelijk indien er schade wordt gelden. De gemeente geeft aan dat zij op voorhand geen aansprakelijkheid erkennen voor schade die zich nog niet heeft voorgedaan.

Klik hier om de gehele brief van het college aan VVE De Heemborgh te lezen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.