Datum: 26-10-2020 - 20:33

16
okt
'20
Bewoners Parallelboulevard krijgen antwoord van de gemeente inzake drainage plannen Parallelboulevard.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Bewoners Parallelboulevard krijgen antwoord van de gemeente inzake drainage plannen Parallelboulevard.

Op 2 september 2020 heeft VVE De Heemborgh een brandbrief gestuurd aan het college en de raad, omdat zij zich ernstig zorgen maken over de drainage werkzaamheden aan de Parallelboulevard. (Klik hier voor het artikel dat eerder verscheen op BON)....

Zij maken zich vooral zorgen over de zandgrond en kleigrond waarop de appartementen gebouwd zijn. De gemeente heeft alle vragen uit de brief beantwoord met een uitgebreide uitleg. Op de antwoorden afgaande zouden de bewoners zich geen zorgen hoeven maken, welke zij geuit hebben. 

In de brief, verzonden aan de raad en college, stelt VVE De Heemborgh de gemeente aansprakelijk indien er schade wordt gelden. De gemeente geeft aan dat zij op voorhand geen aansprakelijkheid erkennen voor schade die zich nog niet heeft voorgedaan.

Klik hier om de gehele brief van het college aan VVE De Heemborgh te lezen.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.