Datum: 26-10-2020 - 19:54

16
okt
'20
Martien Meiland presenteert zijn autobiografie in Huis ter Duin: "Van Burgemeesterszoontje tot Kasteelheer". Update: foto's en filmpje.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Martien Meiland presenteert zijn autobiografie in Huis ter Duin: "Van Burgemeesterszoontje tot Kasteelheer". Update: foto's en filmpje.

Vanmiddag in Huis ter Duin heeft Martien Meiland aan de aanwezige pers, familie en dierbare vrienden zijn boek gepresenteerd: 'Van burgemeesterszoontje tot kasteelheer'. Columnist/schrijver Jan Dijkgraaf is tijdens coronatijd enige weken te gast geweest bij Chateau Meiland en heeft daar het levensverhaal van Martien opgeschreven. Met de biografie hoopt Martien dat mensen hem ècht leren kennen. 'Veel mensen denken mij goed te kennen omdat ze de serie kijken, maar dat is helemaal niet zo', volgens Martien....

Martien heeft in zijn leven zoveel meegemaakt, veel mensen weten dat niet. Het werd tijd dat daar verandering in kwam. In eerste instantie wilde Martien niet meewerken aan een biografie, na een verzoek van Jan Dijkgraaf. Maar door de lockdown kwam er meer tijd vrij, er waren immers geen gasten op het chateau, en stemde hij toch in met het schrijven van het boek.

In het boek wordt werkelijk alles geschreven over de hoogte- en dieptepunten in het leven van Martien, niets wordt verzwegen. Ook Erica, Montana, Maxime, broer Jaap en schoonmoeder Jenny komen in het boek aan het woord. Het boek is vanaf 31 oktober te koop bij de boekhandels of bestel een luxe exemplaar met extraatjes nu online via www.osjato.nl, dan ligt het boek morgen in je brievenbus.

Jaap Meiland, de broer van Martien, had de eer om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Pak er een lekker flesje wijn bij en ga lezen, lezen, lezen.......

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.