Datum: 27-07-2021 - 07:48
12
okt
'20
Herfstnatuurspel in het Leeuwenhorstbos.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Herfstnatuurspel in het Leeuwenhorstbos.

Al ruim 40 jaar organiseert de Vereniging voor Natuur- en Vogelbescherming Noordwijk in de herfstvakantie het Herfstnatuurspel in het Nieuw-Leeuwenhorstbos. Dit jaar is het gepland op woensdag 21 oktober a.s. Vanwege de coronamaatregelen vindt de speurtocht plaats in aangepaste vorm. Onder anderen zijn de starttijden verruimd en is er een maximum aan het aantal deelnemers. Ook aanmelden is dit keer verplicht...

en kan tot maandag 19 oktober tot 18.00 uur via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol = vol.

Bij het aanmelden dient u aan te geven met hoeveel volwassenen en kinderen u komt en welk tijdslot uw voorkeur heeft. Binnen het tijdslot kunt u starten met de natuurspeurtocht wanneer u wilt. Tijdslot 1 is van 12.00 – 13.00u, tijdslot 2 van 13.00 – 14.00u
en tijdslot 3 van 14.00 – 15.00u.

De start is bij de ingang van het Leeuwenhorstbos Westeinde 79 te Noordwijkerhout, tegenover Dijk en Burg. Daar is tevens gelegenheid om te parkeren. Deelname aan het Herfstnatuurspel is gratis en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deelnameformulieren worden bij de ingang verstrekt.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.