Datum: 27-09-2021 - 06:43
09
okt
'20
Werk aan je fitheid en weerstand in de Kerkstraat.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Werk aan je fitheid en weerstand in de Kerkstraat.

Was de Kerkstraat voorheen een winkelstraat met een bakker, slager en een groenteboer, tegenwoordig trekt de straat ook andere bezoekers. En wel voor de sportschool nieuwe stijl: Happy Bodies. Liever noemt eigenaar Frank Reijn zijn “Happy Bodies”, onderdeel van een franchiseketen, een lifestyle club : “Speciaal voor iedereen die zich niet thuis voelt in een gewone sportschool, maar wel wil werken aan een fitter en gezonder lichaam”....

Reijn: “ Happy Bodies richt zich op iedereen tussen de 30 en 80 jaar, die niet urenlang in een sportschool wil verblijven, maar wel wil werken aan een sterker, fitter of slanker lichaam. Hiervoor is een circuit samengesteld, dat in 35 minuten wordt doorlopen. Ideaal voor iedereen die voor het werk, tijdens de lunchpauze of zelfs tussen het boodschappen doen door, even wil werken aan haar of zijn gezondheid en fitheid.

Het circuit bestaat uit superveilige toestellen die worden voorzien van een op jouzelf afgestemd trainingsschema met een programma waarbij alle kleine en grote spiergroepen worden getraind. Het toestel stelt zichzelf in en registreert alle prestaties. Via een app kan dit allemaal gevolgd worden en na elke 7e training wordt het schema bijgesteld aan de hand van een evaluatie met een coach.”

Uiteraard word je niet volledig aan de automatisering overgelaten. Het team bestaat uit 6 coaches, waaronder zich een fysiotherapeut, voedingsdeskundigen, fitnesstrainers en een mindfulness coach bevinden. Er zijn altijd coaches aanwezig en je kunt ook altijd een afspraak met ze maken. Ook als je een medische indicatie hebt of moet revalideren kan hiervoor een persoonlijk programma worden samengesteld.

De club is 7 dagen in de week geopend en wat tijdsinvestering betreft, train je minimaal tweemaal in de 10 dagen, 35 minuten per training. Iedereen is welkom om eens vrijblijvend kennis met ons te komen maken. Of “Happy Bodies” gewoon eens uit te proberen met een proefmaand. Deze kun je aanvragen op www.happybodies.nl. 

Bij Happy Bodies is het veilig, schoon en conform de regels van het RIVM.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.