Datum: 30-07-2021 - 00:48
09
okt
'20
Sportbedrijf Noordwijk: “Spring op je fietsmaand”
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Sportbedrijf Noordwijk: “Spring op je fietsmaand”

Het Sportbedrijf Noordwijk organiseert voor de 3e keer ‘Spring op je Fietsmaand’ voor de hele gemeente Noordwijk. Waarom zou ik gaan fietsen? Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is bijvoorbeeld goedkoop, veilig en gezond. Er zijn genoeg redenen om de fiets te pakken....

Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. De voordelen van fietsen zijn waarschijnlijk groter dan je denkt!

Er worden deze maand leuke activiteiten georganiseerd door de Buurtsportcoaches en de Cultuurcoaches. Een aftrap met stunt parcours, eenwielers en fiets versieren. Wekelijks loopfietsclinic bij kindersdagverblijven, mountinbike parcours, speeltuinen toer op de fiets en als afsluiting een eigen toneelstuk maken over fietsen!  

Ook de doorgeeffiets fiets dit keer weer door Noordwijk en Noordwijkerhout!

Zet je licht aan en pak deze maand de fiets en deel je foto’s en leuke ervaringen met elkaar.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.