Datum: 19-09-2021 - 18:44
09
okt
'20
Gemeente Noordwijk steunt actief de nieuwe campagnes van Noordwijk Marketing.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gemeente Noordwijk steunt actief de nieuwe campagnes van Noordwijk Marketing.

Nu voorbereiden is straks op het juiste moment kunnen inzetten. Het college steunt actief de nieuwe campagnes van Noordwijk Marketing. Het geld is voor de extra mediainzet. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dan kunnen de campagnes meteen ingezet worden als het weer kan....

Opnieuw bijdragen

Het college heeft ingestemd met het verlenen van een subsidiebijdrage van € 50.000,- aan Noordwijk Marketing voor het uitvoeren van najaarscampagnes. Het is voor de kosten van de extra mediainzet. De bijdrage komt uit het uitvoeringsbudget Coronacrisis. Het potje dat in het leven werd geroepen om ondernemers te steunen. 

Grote impact

De Noordwijkse ondernemers in toerisme en horeca voelen de impact van het Coronavirus en vrezen wat hen dit najaar en volgend voorjaar te wachten staat. Onder regie van de Economic Board Duin en Bollenstreek is die impact goed in kaart gebracht. Het rapport laat goed zien welke gevolgen we nog kunnen verwachten. 

In voorbereiding

Met de herfst in aantocht, en het wegvallen van de internationale zakelijke markt voor de rest van dit jaar, is een extra impuls voor de Noordwijkse ondernemers dit jaar hard nodig. Samen met Noordwijk Marketing worden de campagnes voorbereid. Het moment waarop de campagnes worden uitgerold is mede afhankelijk van de ontwikkelingen rond het Coronavirus. De timing is belangrijk. Ze worden ingezet als het weer kan. Effectief is.

Actief 

Eerder dit jaar trad de gemeente al actief op. Steunde een gerichte promotiecampagne. Met het gewenste resultaat. Mede dankzij de ‘Tijd om bij te komen-campagne’ van de afgelopen zomerperiode en de over de warme zonnige zomer, zijn hoge bezettingen en goede resultaten bereikt. 

Noordwijk Marketing

Noordwijk Marketing heeft 2 campagnes voorbereid. In nauw overleg met de vertegenwoordiging van de logiesverstrekkers en de toeleveranciers aan de horeca in Noordwijk. Om de campagnes kracht bij te zetten en te zorgen dat de boodschap via de juiste kanalen bij de doelgroepen terecht komt, zullen extra kosten voor media inzet moeten worden gemaakt. Daar is de subsidie dus voor bedoeld.

Timing

Wethouder ter Hark: “Zo zal de campagne voor de Duitse leisuremarkt pas worden ingezet op het moment dat reizen naar Nederland weer mogelijk is. Door nu de voorbereidingen te treffen kan in ieder geval op het gewenste moment snel geschakeld worden, zodat op het moment dat reizen naar de kust weer in trek raakt”. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.