Datum: 02-10-2023 - 09:09
27
sep
'20
Foto van de maand van Dick van Duijn.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Foto van de maand van Dick van Duijn.

Visboer en hobbyfotograaf Dick van Duijn uit Noordwijk is vorig jaar van het ene op het andere moment wereldberoemd geworden. Zijn foto van een Oostenrijkse grondeekhoorn die zijn neus in een bloem steekt trok massaal de aandacht van Amerikaanse en Britse media...

en ging de hele wereld over. Dick van Duijn wist niet wat hem overkwam. Het liefste maakt hij portretten van dieren met een mooie onscherpe achtergrond (bokeh), maar soms vind hij het ook mooi om wat meer van de omgeving mee te nemen in de foto.

Hoe leuk is het dat Dick van Duijn vanaf deze maand elke maand een favoriete foto laat zien aan de inwoners van Noordwijk. Deze maand een foto van een eekhoorn. Dick is terug geweest naar Oostenrijk, op de plek waar hij vorig jaar die wereldberoemde grondeekhoorn foto maakte. Daar is deze foto ook gemaakt. 

Meer werk van Dick van Duijn is te zien op zijn instagram account of Facebook account.

 

{gallery}13631{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.