Datum: 23-10-2020 - 09:57
22
sep
'20
De Schapendel viert 45-jarig bestaan met muzikale dag.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

De Schapendel viert 45-jarig bestaan met muzikale dag.

Vandaag heeft R.K. Basisschool De Schapendel met alle kinderen een muzikale dag beleefd ter ere van hun 45 jarig bestaan. Fort van der verbeelding nam de leerlingen mee in de muzikale wereld van .... Body Boem Big Band, een flitsend 1-dagsproject voor de hele school, van groep 1 tot en met groep 8....

De school was in 3 groepen verdeeld: de onder-, de midden- en de bovenbouw. In de ochtend genoten de kinderen van een workshop onder leiding van Sytse en Joost. De kinderen hebben leren rappen, op hun zelfgemaakte shakers muziek gemaakt en er zijn stevige bodybeats en meeslepende liedjes gezongen.

Na een generale repetitie in de stralende zon op het schoolplein, was er aan het eind van de dag een optreden voor de ouders van de school.

Het was een geweldige actieve muzikale dag en iedereen heeft genoten!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.