Datum: 23-10-2020 - 10:27
20
sep
'20
Nachtrust Noordwijk en deel Voorhout ruw verstoord.
Geschreven door Politie noordwijk

Nachtrust Noordwijk en deel Voorhout ruw verstoord.

Vannacht kwamen er tientallen meldingen uit Noordwijk en Voorhout van bewoners die wakker werden gemaakt door harde muziek dat tot ver in Noordwijk aan Zee was te horen. Het ging om erg harde muziek en bass geluiden...

De politie had er aardig wat speurwerk voor nodig om het geluid thuis te brengen. Van Noordwijk-Binnen tot Noordwijk aan zee, overal kwamen de meldingen vandaan maar kon de locatie niet direct worden vastgesteld.

Met behulp van verschillende melders hebben de collega’s uiteindelijk een groep van 60 personen aangetroffen op een recreatieplaats in Voorhout langs de N444 Leidsevaart.

De groep had een heuse muziekinstallatie met draaitafel en metershoge klankkasten opgesteld.

Het feest werd beëindigd en de apparatuur is door de politie in beslag genomen. Ook maakte de politie proces-verbaal op.

Om alle apparatuur mee te kunnen nemen is Team Transport Den Haag met een politievrachtauto uit Den Haag gekomen om de collega’s van het politieteam te helpen.

Bron en foto’s: politie Noordwijk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.