Datum: 30-07-2021 - 00:42
20
sep
'20
Geslaagd bevrijdingsconcert door Crescendo Noordwijk voor bewoners Jeroen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Geslaagd bevrijdingsconcert door Crescendo Noordwijk voor bewoners Jeroen.

Op een zonovergoten zaterdagmiddag werden de bewoners van woonzorgcentrum Sint Jeroen in Noordwijk in de binnentuin getrakteerd op een verlaat “bevrijdingsconcert”. De muzikanten van het B orkest van Crescendo Noordwijk o.l.v. Ad Baljeu zagen uit naar hun eerste concert sinds maart....

Alles ertussen is vervallen en ook de repetities konden pas weer in juni starten en dan alleen buiten. Inmiddels mogen ook orkesten weer (wel op 1,5 meter onderlinge afstand) repeteren en concerten geven. Wel strikte regels ook voor het orkest! 

Het enthousiasme straalde af van de muzikanten. Meezingen met de oude bevrijdingsmelodieën zoals “Trees heeft een Canadees” en “Cheerio Holland” was echt verboden voor de bewoners maar neuriën mocht. Een heel geslaagde prachtige middag met veel blije gezichten!

Kijk ook eens op onze Facebookpagina.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.