Datum: 23-09-2020 - 20:09
17
sep
'20
Zonnebloem afdeling Noordwijk gaat voorzichtig weer van start.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Zonnebloem afdeling Noordwijk gaat voorzichtig weer van start.

We hebben het licht voorzichtig weer op groen gezet en starten ons activiteitenprogramma. O.a. met ons jaarlijkse thee en koffie moment aan het strand. Dit is een groepsbijeenkomst waar onze gasten en vrijwilligers lang naar uit gekeken hebben. De stilte doorbreken, elkaar weer, op gepaste afstand, ontmoeten en verhalen delen...

Voorts staan een gezamenlijke lunch, een bezoek aan de vlindertuin en tal van andere activiteiten op de kalender.

We zijn blij dat we weer aan de slag kunnen. Want De Zonnebloem is een vereniging binnen een vereniging. We zijn er niet alleen voor onze gasten (leden), maar ook voor onze vrijwilligers. We organiseren tal van sociale activiteiten waar je andere vrijwilligers ontmoet. Zo maak je makkelijk nieuwe contacten in een tijd waar dat hard nodig is.

De Zonnebloem kent binnen de gemeente Noordwijk drie afdelingen, Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Voor meer informatie kan je terecht op https://www.facebook.com/zonnebloemgemeentenoordwijk en natuurlijk op de landelijke site van de Zonnebloem.

Wil je kennismaken? Schroom niet. Je bent van harte welkom. Bijvoorbeeld de 22ste en de 23ste september bij ons koffie en thee moment op het strand. In verband met het Corona protocol van de horeca vooraf wel aanmelden bij Jurjen van Aken 0615417719 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.