Datum: 27-09-2021 - 06:23
21
sep
'20
Digitale Spreekuren bij de Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Digitale Spreekuren bij de Bibliotheek Bollenstreek.

Een computer, laptop, Ipad, smartphone of e-reader. Tijdens het gebruik van deze apparaten loopt iedereen wel eens tegen vragen aan. Bijvoorbeeld over het zoeken op internet, gebruik van Facebook, verzenden van e-mails of over het downloaden van ebooks of een andere app. Alle digitale vragen...

kunnen gesteld worden tijdens het digitale spreekuur in de Bibliotheek.

Een mediawijs en digivaardig team van vrijwilligers staat klaar om te helpen. Deze Digitale spreekuren zijn niet alleen de plek om vragen te stellen, hier kan men ook tips en trucs uitwisselen met andere aanwezigen en het team. Op elke vestiging is een wekelijks terugkerend digitaal spreekuur. Elke dinsdag is het DigiDinsdag in Voorhout van 10.00-12.00 uur en in Oegstgeest, Noordwijk en Noordwijkerhout van 14.00-16.00 uur. In Warmond is het spreekuur op woensdag van 13.00-15.00 uur. En op donderdag is het spreekuur van 14.00-16.00 uur in Lisse en Sassenheim.

Loop gerust een keer binnen. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.