Datum: 23-09-2020 - 02:34
13
sep
'20
Wethouder Sjaak van den Berg opent nieuw hockeyveld bij de Noordwijkse Hockeyclub.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Wethouder Sjaak van den Berg opent nieuw hockeyveld bij de Noordwijkse Hockeyclub.

Op vrijdag 21 augustus is het vernieuwde veld 2 opgeleverd bij de Noordwijkse Hockeyclub. Keurig op tijd voor de kick-off, de start van de trainingen en de competitie. NHC is erg blij en trots met het derde waterveld, dat het nieuwe hoofdveld zal worden....

Het veld is vanmiddag officieel in gebruik genomen. Wethouder Sjaak van den Berg kwam het veld openen voorafgaande aan de wedstrijd van NHC D1 tegen Spitsbergen D1. Dat deed hij samen met Gerro Vonk en het jongste lid van de vereniging, Teun Pepping. 

Daniëlle Brink, ad interim voorzitter, heette de aanwezigen van harte welkom onder het genot van koffie, thee en taartjes. 

Het derde waterveld is mede mogelijk gemaakt door CSC sport die de aanleg heeft verzorgd. Daarnaast hebben de gemeente Noordwijk, Gerro Vonk (oud-bestuurslid) en Marc Pepping (bestuurslid) de afgelopen maanden en zeker de afgelopen weken zich enorm ingespannen om het veld te realiseren en op tijd op te leveren.

De NHC dankt dan ook de gemeente Noordwijk die de vernieuwing mede mogelijk heeft gemaakt. De club is erg blij met hun prachtige complex met drie watervelden midden in Noordwijk.