Datum: 23-09-2020 - 01:06
15
sep
'20
Palliam: Online Mindful van start.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam: Online Mindful van start.

Ongerustheid, allerlei gedoe en minder sociale contacten. We ervaren allemaal dat het coronavirus ook ons raakt, zowel fysiek als mentaal. Wanneer je de vrijdag online begint met een half uur mindful mediteren, dan neem je de positieve effecten ervan de hele week mee...

Vanaf vrijdag 25 september kan je bij Marije Groenewoud van 9.00 tot 9.30 uur tien weken lang allerlei meditatie oefeningen gaan doen. Het is zowel voor beginners als voor de wat meer gevorderden. Er is niets zweverigs aan. Je gaat je bewust focussen op wat op dat moment belangrijk voor je is. Door je bewust te zijn van het nu maak je automatisch minder zorgen over verleden of toekomst.

In deze workshop krijg je allerlei praktische oefeningen, die je gewoon thuis op een stoel kunt doen. Je zult meteen merken wat dat met je doet. Door online samen mindful te mediteren zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit online initiatief naar iedereen omzien die dat op prijs stelt.

Informatie en inschrijven: www.palliam.nl 

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.