Datum: 08-06-2023 - 07:42

12
sep
'20
Welzijn Noordwijk organiseert: Cursus ‘Grip & Glans’ voor dames tussen de 45-60 jaar!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Welzijn Noordwijk organiseert: Cursus ‘Grip & Glans’ voor dames tussen de 45-60 jaar!

Op dinsdagavond 6 oktober organiseert Welzijn Noordwijk, in samenwerking met Kwadraad maatschappelijk werk, de eerste bijeenkomst van een nieuwe groepscursus ‘Grip & Glans’. Deze keer speciaal voor dames van 45 tot 60 jaar...

Merk jij ook dat je in een periode zit waarin er veel verandert? Ben jij bezig een nieuwe balans te vinden tussen werk, privé en vrije tijd, ben je soms onzeker of word je geconfronteerd met het ouder worden? Of vraag je jezelf wel eens af of je de juiste keuzes hebt gemaakt en ben je bezig met wat je allemaal nog zou willen doen in je leven?

Meld je dan aan voor de Grip&Glans cursus (natuurlijk coronaproof).

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten waarbij je in een groep van maximaal 12 vrouwen ervaringen deelt, herkenning vindt in elkaars verhalen en onderling tips uitwisselt.

Bij ‘Grip & Glans’ brengen wij aan de hand van individuele opdrachten in kaart waar jouw persoonlijke doelen liggen. Wat is voor jou belangrijk en wat kan jij zelf veranderen?

Cursusinformatie

De cursus is bedoeld voor dames van 45 tot 60 jaar.

Er wordt 6 weken lang wekelijks een bijeenkomst georganiseerd op dinsdagavond van 19.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur. De cursus start 6 oktober en er is een terugkombijeenkomst waarin we terugkijken op de cursus en ervaringen uitwisselen. De datum voor die bijeenkomst wordt later bepaald.

Locatie cursus: De Wieken, Wassenaarsestraat 5, Noordwijk

Kosten: €30,00 voor de totale cursus, inclusief een persoonlijke werkmap en koffie/thee.

Aanmelden: kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar telefoonnummer 06-40567077. 
Bij Nikki kun je ook terecht als je vragen hebt of voor meer informatie.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.