Datum: 23-10-2020 - 10:05
19
sep
'20
Palliam: Workshop ontspannen mediteren.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam: Workshop ontspannen mediteren.

Op zondag 20 september start om 19.30 uur bij Palliam de meditatieworkshop ‘Tijd voor jezelf’. Deze avond is voor zowel beginners als voor de wat meer gevorderden. De gedachte is dat je kunt leren om overal en tussen van alles door te mediteren. Er is niets zweverigs aan...

Volgens cursusleider Marije Groenewoud is het een vaardigheid die je, door te oefenen goed kunt leren. In deze cursus krijg je allerlei praktische meditatie oefeningen. Door bewust te zijn van je ademhaling ontstaat er niet alleen stilte maar ook ruimte in je hoofd en verbondenheid met een groter geheel.

Mediteren leert je relativeren en negatieve gedachten vervangen door positieve. Je zult meteen merken wat dat met je doet. Makkelijk zittende kleding en warme sokken zijn handig om mee te nemen. Marije geeft geregeld (online) workshops over mediteren, mindfulness en het effect van bewustwording.

De workshop bestaat uit zes lessen die om de week op zondagavond worden gehouden. 

Info & inschrijven: www.palliam.nl 

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl 

Foto: Marije

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.