Datum: 30-06-2022 - 06:41
29
aug
'20
Agenda Palliam: Breek de Week en Labyrint langs Zee.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Agenda Palliam: Breek de Week en Labyrint langs Zee.

Op woensdag 2 september om 10.15 uur gaan bij Palliam de Breek-de-Week bijeenkomsten weer van start. De wekelijkse ontmoeting voor iedereen die een verhaal wil delen. Het kopje koffie of thee wordt nu op gepaste afstand geserveerd, maar de ontspannen gesprekken....

zullen er niet minder om zijn. Het onderwerp is dit keer ‘Wat heeft 2020 tot nu toe voor je betekend?’ Aan het begin van dit jaar kon niemand vermoeden welke ingrijpende gebeurtenissen ons te wachten stonden. Zo was o.a. het plan om 75 Jaar Bevrijding uitgebreid te gaan vieren. Of om met familie en vrienden eens feestelijk uit te pakken voor een verjaardag of huwelijksjubileum. Maar het virus maakte dat alles anders werd. Echt alles.

We hebben allemaal met ongekend grote veranderingen te maken kregen. Inmiddels zijn we een half jaar verder. Hoe heb je deze tijd ervaren? Is alles alleen maar negatief of ervaar je toevallig ook positieve ontwikkelingen? Gespreksleider Elise Simonis zal van 10.15 tot 11.30 uur iedereen uitnodigen om je verhaal te delen. Breek-de-Week is een wekelijkse ontmoeting met mensen uit de regio die je normaal niet zo snel zou spreken. Er ontstaan geregeld verrassend leuke gesprekken in een sfeer van openheid. Je bent van harte welkom op de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk.

LABYRINT LANGS ZEE ALS NIEUWE INSPIRATIEBRON Op woensdagochtend 2 september organiseert Nel Hogervorst het eerste labyrint-langs-zee van na de zomer. Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Het bestaat uit één, niet-vertakt pad dat naar het centrum leidt. Je hoeft al wandelend niet te kiezen. Het is een prettige combinatie van bewegen en mediteren.

Elke stap zet je bewust en tijdens het wandelen daag je jezelf uit je te focussen op de stappen die je neemt. Je wandelt binnen de veilige lijnen in het zand, waardoor je van alles kunt loslaten. Je weet dat je hoe dan ook je doel bereikt en daardoor komen je gedachten tot rust. De wandeling helpt om los te laten wat weg kan en er ontstaat ruimte om je grenzen te verleggen.

De start is om 10.00 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Inschrijven kan via www.palliam.nl  Deelnemen kost € 10,- (incl. twee consumpties). Het aantal deelnemers aan dit labyrint langs zee is vanwege de regels van het RIVM beperkt.

Inschrijven kan bij: www.palliam.nl . Het aantal deelnemers aan de schrijfworkshop is vanwege de regels van het RIVM beperkt.  Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.