Datum: 23-10-2021 - 15:55
26
aug
'20
Politie achtervolging dwars door Noordwijk-Binnen eindigt met aanhouding verdachte.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Politie achtervolging dwars door Noordwijk-Binnen eindigt met aanhouding verdachte.

Politie Katwijk gaf vanmiddag een melding door aan de collega's van Noordwijk dat er een achtervolging gaande was van een voertuig die een stopteken had genegeerd. De achtervolging ging verder door Noordwijk-Binnen waarbij hoge snelheden zijn gehaald.....

Met diverse politie-voertuigen is de wijk Boerenburg afgezet om zo de verdachte wagen te kunnen insluiten. Ook collega's vanuit Wassenaar waren onderweg om te komen assisteren.  

De bestuurder kon uiteindelijk worden aangehouden ter hoogte van de parkeerplaats van de strandpendel en is overgebracht naar het bureau om voorgeleid te worden aan de Hoofdofficier van Justitie.

De verdachte wordt beschuldigd van rijden zonder geldig rijbewijs, rijden onder invloed van alcohol en drugs en meerdere verkeersovertredingen. De zaak is in onderzoek.

Informatie en foto: Politie Noordwijk 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.