Datum: 30-07-2021 - 00:32
25
aug
'20
Buurtsportcoaches organiseren Wandel Challenge.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Buurtsportcoaches organiseren Wandel Challenge.

Van 9 september tot 14 november organiseren de Buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk i.s.m. de Bas van de Goor Foundation de Wandel Challenge Gemeente Noordwijk. Wekelijks wordt er gewandeld met mensen met diabetes...

Op woensdag van 10.00 uur tot 11.00 uur vanaf sporthal De Duinwetering in Noordwijk en op donderdag van 10.00 uur tot 11.00 uur vanaf Gezondheidscentrum Noordwijkerhout in Noordwijkerhout. Op zaterdag 14 november (Wereld Diabetes Dag) wordt de Wandel Challenge feestelijk afgesloten.

De wandelingen zijn ook toegankelijk voor personen zonder diabetes. Op een laagdrempelige manier wordt gewerkt aan de gezondheid. Om mee te doen moet je zelfstandig 10 minuten aaneengesloten kunnen wandelen. Wij houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Deelname is gratis. Voor uw en onze gezondheid houden wij ons aan de RIVM richtlijnen en wandelen op 1,5 meter afstand van elkaar.

Wilt u meedoen? Meld u dan aan via www.nationalediabeteschallenge.nl. Kent u iemand met diabetes? Geef het door! Wilt u informatie of in gesprek gaan met de Buurtsportcoaches, neem dan contact op met het Sportloket (06-17446473) of via het contactformulier op onze website (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.