Datum: 20-09-2021 - 04:13
24
aug
'20
Distributiepunt Trompstraat terug naar oude locatie, wethouder verzoekt om onderzoek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Distributiepunt Trompstraat terug naar oude locatie, wethouder verzoekt om onderzoek.

Afgelopen week trokken buurtbewoners van de Trompstraat en omgeving aan de bel omdat het nieuw geplaatste distributiepunt van de post voor gevaarlijke situaties zorgde. De af- en aanrijdende busjes zorgden voor onveilige verkeerssituaties in deze kinderrijke buurt...

Fractievoorzitter Mw. Visser van PUUR heeft vragen gesteld aan het college of het distributiepunt wel past in het toegewezen pand en waarom PostNL toestemming heeft gekregen. Klik hier om de vragen te lezen van fractie PUUR.

Wethouder Alkemade heeft daarop actie ondernomen. Het distributiepunt gaat voor de komende zes maanden terug naar de oude locatie en de wethouder heeft om onderzoek verzocht bij de Omgevingsdienst West Holland.

Foto: buurtbewoner Trompstraat via gemeente Noordwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.