Datum: 30-07-2021 - 00:56
17
aug
'20
Lijst Salman maakt zich zorgen om virusdeeltjes, ventilatiesystemen en luchtkwaliteit in klaslokalen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Lijst Salman maakt zich zorgen om virusdeeltjes, ventilatiesystemen en luchtkwaliteit in klaslokalen.

De fractie van Lijst Salman Noordwijk maakt zich zorgen over de mogelijke verspreiding van virusdeeltjes op scholen, o.a. via ventilatiesystemen, én de luchtkwaliteit in de klaslokalen. Er wordt nu onderzoek gedaan door de TU Delft naar hoeveel frisse lucht...

je nodig hebt om coronavirussen te verdunnen. Op extra ventilatie vanwege Covid-19-virussen zijn de scholen überhaupt niet berekend. Het lijkt erop dat je dan iedere vier minuten het lokaal met buitenlucht ververst moet hebben.

De fractie van Lijst Salman Noordwijk heeft de volgende vraag voor het College van B&W:

1. Kunnen wij er van uit gaan dat het college bereid is om in samenwerking en overleg met de schoolbesturen, voordat de vakantieperiode voorbij is of tot uiterlijk 10 dagen nadat de scholen begonnen zijn, een mededeling te doen hoe het gesteld is met de ventilatiesystemen op de scholen in de gemeente Noordwijk?

Velen maken zich nu zorgen, en misschien onterecht of niet.

Lijst Salman Noordwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.