Datum: 20-09-2020 - 13:38
13
aug
'20
Operavoorstellingen van Opera aan Zee.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Operavoorstellingen van Opera aan Zee.

Opera aan Zee vindt dit jaar plaats tijdens het eerste weekend in september. Er zullen dan minstens acht operavoorstellingen plaatsvinden in drie dagen...

Op 4 september zijn er aansluitend drie voorstellingen in Huis ter Duin.. De jonge sopraan Lilian Farahani bijt de spits af met een aantal aria’s. Lilian zong rollen in Die Zauberflote van Mozart en La Matrimonio Segreto van Cimarosa bij De Nationale Opera. Daarna is de vloer aan Francis van Broekhuizen, gevierd operazangers bij o.a. Opera Spanga en intussen steeds bekender van radio en tv (o.a. de slimste mens 2020). Na de pauze wordt een operarevue ter ere van Willy Alberti en Johnny Jordaan opgevoerd. Jordanese liederen gezongen door Marcel Reijans en Willem de Vries. Marcel zingt regelmatig bij De Nationale Opera, Willem o.a. bij Opera Zuid. Jeroen Sarphati begeleidt de voorstellingen op vleugel.

Reserveren voor deze voorstellingen is vanwege de Covid 19-voorschriften verplicht. Voor de voorstelling die om 20.00 begint zijn er nog circa 20 kaarten. U kunt zich ook inschrijven voor een voorstelling die (bij voldoende belangstelling) van 17.00 tot 19.00 wordt uitgevoerd. Per voorstelling zijn er maximaal 100 kaarten.

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0713613389. Entree is minimaal 10 euro; aan de zaal te voldoen.

Op 5 september zijn we op het Landgoed Klein Leeuwenhorst. We starten om 17.00 met aria’s en duetten van twee jonge talenten, Silvia Brizuela en Milan de Korte. Daarna is er om 18.00 een verkorte uitvoering van La Traviata. Uitgevoerd door Selma Harkink, Jan Willem Schaafsma, Sven Weyens en Jeroen Sarphati. Om 19.30 wordt de operarevue Willy en Johnny opnieuw uitgevoerd.

U bent van harte welkom. Ook hier worden de Covid 19-voorschriften gevolgd. Raadpleeg de website rond 1 september. 10 euro entree.

Op 6 september voert Opera BOOM Don Pasquale van Donizetti uit. Uitvoerenden zijn Yonathan van den Brink, Gulian van Nierop, Bethany Shepherd, Augusto Valenca en Sughee Jo. Na het voorprogramma dat om 14.00 begint volgt de opera in twee acten vanaf 14.45. Opnieuw zijn we die zondag op Landgoed Klein Leeuwenhorst.

U bent van harte welkom. Ook hier worden de Covid 19-voorschriften gevolgd. Raadpleeg de website rond 1 september. 10 euro entree.

Zie: www.operaaanzee.nl