Datum: 19-09-2021 - 20:03
23
jul
'20
Record aantal zomerpakketten samengesteld en uitgedeeld.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Record aantal zomerpakketten samengesteld en uitgedeeld.

Eind mei verscheen er een persbericht van Stichting Present Bollenstreek waarin een oproep werd gedaan voor zomerpakketten. Alle Zomerpakketten zijn met veel zorg samengesteld en zijn uitgedeeld! In dit bijzondere jaar was de vraag naar een Zomerpakket erg groot...

We hebben een recordaantal van 164 aanvragen van gezinnen mogen ontvangen.

Mede dankzij de aandacht die de pers aan onze actie heeft gegeven, hebben we ook een recordaantal aanmeldingen binnengekregen van mensen die een Zomerpakket voor een gezin wilden samenstellen. Omdat er zoveel mensen waren die voor een ander de zomer extra zonnig wilden maken, betekende dat ook dat we geen enkele aanvraag hoefden te laten liggen.

Overweldigd zijn we. Verrast ook door stichtingen, bedrijven en particulieren die artikelen en diensten wilden doneren. Dankzij alle gevers hebben we met elkaar 525 blije gezichten kunnen realiseren! Een absoluut record en een ongelofelijk aantal. Aan alle gevers: van harte bedankt! Zonder jullie was dit nooit werkelijkheid geworden. Dat extra steuntje in de rug en die nét wat zonnigere zomer in deze tijd hebben jullie voor al die gezinnen weten waar te maken. We zijn er stil van.

Nogmaals, ontzettend bedankt en we wensen iedereen een heerlijke zomer!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.