Datum: 23-10-2021 - 16:37
11
jul
'20
ZOMERREIS 1.5, een muziektheatrale ontmoeting op Landgoed Calorama.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

ZOMERREIS 1.5, een muziektheatrale ontmoeting op Landgoed Calorama.

Herma van Piekeren, Pim Veulings, Job Greuter, Korneel Defrancq en Lotte Pierik zijn de hoofdrolspelers in ZOMERREIS 1.5, een theatrale muzikale ontmoeting, gespeeld in het prachtige decor van Landgoed Calorama.  Bij binnenkomst wacht u een hartelijk ontvangst...

door de vrijwilligers, met uitleg van het programma dat volledig coronaproof is. Wandelend door het bos kom je sculpturen tegen van Judith de Haas, haar werk is contrasterend met de bosrijke omgeving. Om uiteindelijk bij een prachtige open plek in het bos aan te komen, waar het publiek een intieme voorstelling krijgt te zien en te horen. Kunst, natuur en klanken komen bij elkaar.

De voorstellingen worden gespeeld tussen 9 en 19 juli en zijn uitverkocht, ook de extra toegevoegde middagvoorstellingen. Houdt de website van KunstKlank in de gaten of er mogelijk extra voorstellingen ingepland gaan worden. 

Lotte Pierik: 'Laten we opnieuw beginnen. Laten we ervoor kiezen opnieuw te beginnen. Omdat het kon en kan.'

Foto's: Monica Stuurop en Judith Laarman (foto met de rook)

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.