Datum: 30-07-2021 - 00:04
10
jul
'20
Noordwijkers aan de deur verrast met 150.000 euro door Postcode Loterij- ambassadeur Gaston Starreveld.
Geschreven door Postcodeloterij

Noordwijkers aan de deur verrast met 150.000 euro door Postcode Loterij- ambassadeur Gaston Starreveld.

Vier bewoners van de Molenstraat in Noordwijk zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 2201 KX is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus....

 

Inmiddels mag Gaston weer de straat op: "Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer aan de deur mooie prijzen mag gaan uitreiken!" 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Anneke (58) wint 50.000 euro en een auto: "Ongelofelijk! We willen graag een uitbouw zodat we een slaapkamer kunnen maken en hier oud kunnen worden."

Margareth (55) wint 25.000 euro en is blij verrast: "Geweldig! Ik ga leuke dingen doen met de familie, misschien gaan we wel een mooie reis met elkaar maken."

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Molenstraat in Noordwijk is op 26 juli te zien in ‘Eén tegen 50' bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.