Datum: 23-10-2020 - 09:50
05
jul
'20
Stormschade Vuurtorenplein. Brandweer redt vlag. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Stormschade Vuurtorenplein. Brandweer redt vlag. (foto's)

De inzet van de brandweer was even gewenst vanmiddag op het Vuurtorenplein. Een vlag was gedeeltelijk los gewaaid van de vlaggenmast en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen als de vlag helemaal weg zou waaien. Een ijzeren ring wil tenslotte niemand op zijn hoofd krijgen. De ladderwagen werd opgeroepen om te komen assisteren....

De fotografe van Blik Op Noordwijk had geluk. De Vuurtoren was open en ze werd uitgenodigd om vanaf de toren foto's te komen maken. Na een flinke klim was het uitzicht spectaculair en kon nog snel worden vastgelegd hoe de vlag na een kleine reparatie weer netjes werd terug gehangen in de vlaggenmast. Hartelijk dank aan Vuurtoren Noordwijk voor de gastvrije ontvangst en hartelijk dank aan brandweer Noordwijk die deze klus, voor ieders veiligheid, weer netjes geklaard heeft.  

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.