Datum: 09-07-2020 - 03:26
30
jun
'20
Personenauto rolt in het water aan de Overbeek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Personenauto rolt in het water aan de Overbeek.

Een personenauto is afgelopen vrijdagavond 26 juni het water in gerold aan de Overbeek in Noordwijk. Dat eerdere auto's hem voorgingen door een duik in het water te nemen in de beruchte sloot was niet onopgemerkt gebleven. De wagen rolde rond zes uur het water in...

doordat de handrem niet, dan wel niet goed was aangetrokken. De aflopende weg eiste daardoor weer een slachtoffer. De wagen lag in het water en moest er uiteraard weer uit worden gevist. Bergingsbedrijf H. Van der Vliet kwam ter plaatse om de klus te klaren.

Met twee bergingswagens gingen twee medewerkers de wagen op het droge proberen te krijgen. De auto werd iets naar de kant gehaald. Omdat men niet goed bij de auto in het water kon komen, en om de klus met geen of zo min mogelijk schade af te handelen werd er een bootje ingezet. Toen alle handelingen waren uitgevoerd kon de auto uit het water worden gehesen.

De auto liep zowel onderschade op door het in het water glijden als waterschade op. Er werd besloten dat het onveilig was om te rijden met de auto dus vandaar dat het voertuig werd afgesleept. Ondanks dat menig buurtbewoner wel gewend is aan de hoeveelheid auto's in het water aan de Overbeek trok ook deze actie weer een hoop bekijks.

 Foto's: BON