Datum: 09-07-2020 - 02:57
30
jun
'20
Dagtochten Kersenplukken en Amsterdam met Brouwer Travel, reserveer nu!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Dagtochten Kersenplukken en Amsterdam met Brouwer Travel, reserveer nu!

Kersen kopen, Kersen eten, kersen beleven en kersen plukken in boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen bij Tiel, wie wil dat nou niet? Na een lange periode aan huis gekluisterd te hebben moeten zijn, vonden wij het weer tijd voor een dagtocht....

Vanzelfsprekend een dagtocht waar u wel met gepaste afstand een dagje kunt genieten. Wij hebben een dagje “Land van Flipje” voor u georganiseerd naar de Betuwe.
Waar kunt u dit beter beleven dan door rond te kunnen lopen en te plukken van de fruitbomen en vanzelfsprekend te proeven!

Vanuit uw opstapplaats rijden we via een ophaalroute naar boomgaard d’n Kerkewaerdt. Hier staat de koffie met een Kersenflap voor u klaar.
Na deze verrukkelijke start krijgt u een rondleiding door de boomgaard. Na de rondleiding kunt u uw eigen kersen plukken en deze tegen een gunstige prijs afrekenen.

Vanuit Wadenoijen rijden we door de Betuwe, het land van Maas en Waal naar het land van Heusden en Altena, waar u op uw eigen gelegenheid het oude vestingstadje Heusden kun bezoeken. Vestingstad Heusden liep eeuwen lang voorop: het ontstond rondom een van de oudste waterburchten van Noordwest-Europa en kreeg als een van de eerste Hollandse steden een stadsmuur. Dankzij prachtige restauraties is veel van het oude Heusden bewaard gebleven. Ontdek het tijdens uw vrije tijd in Heusden. 

Na deze historische stop rijden we retour richting het Noorden, alwaar in Haarzuilen een goedverzorgd 3-gangen diner op u wacht.
Na dit goedverzorgde diner keren we aan het begin van de avond retour naar uw opstapplaats.

De data van deze dagtocht zijn op 14 juli, 16 juli, 21 juli en 23 juli 2020.

Klik hier om uw dagtocht naar de Betuwe te reserveren.

Elke donderdag in juli en augustus gezellige dagtocht naar Amsterdam

Programma

Over de dijk via de Haarlemmermeerpolder naar een Hollandse kaasboerderij en een klompenmakerij. Vervolgens rijdt u door naar Amsterdam centrum voor een rondvaart op de grachten inclusief een bezoek aan een diamantslijperij. 's Middags lekker wat vrije tijd om de stad te verkennen.

Inclusief

- Vervoer per luxe Brouwer Tours touringcar
- Bezoek aan een kaasboerderij en een klompenmakerij
- Rondvaart door de Amsterdamse grachten
- Bezoek aan een diamantslijperij

Klik hier om uw dagtocht naar Amsterdam te reserveren.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)