Datum: 09-07-2020 - 03:05
30
jun
'20
ZOMERREIS 1.5 op afstand dichtbij.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

ZOMERREIS 1.5 op afstand dichtbij.

Met de verruiming van de coronamaatregelen heeft KunstKlank bijna groen licht gekregen van de gemeente Noordwijk om de muziektheater-ontmoeting ZOMERREIS uit te voeren. ZOMERREIS 1.5 is een kleinschalige coronaproof muziek-theatrale ontmoeting. Het publiek krijgt de tijd en de ruimte om kunst, natuur, klanken én elkaar offline te ontmoeten in een natuurlijke omgeving...

ZOMERREIS wordt van 9 tot 19 juli 2020 uitgevoerd in de buitenlucht voor een klein publiek van maximaal 30 mensen op de erfgoedlocatie Landgoed Calorama in Noordwijk. In deze tijd ervaren mensen onverwachte nieuwe vertrekpunten. Ook ZOMERREIS is een reis vanuit een nieuw begin. De reis voert langs de kunstwerken van Judith de Haas, geïnspireerd door ontmoeting, natuur en op afstand dichtbij.

Lotte Pierik: Laten we opnieuw beginnen. Laten we ervoor kiezen opnieuw te beginnen. Omdat het kon en kan.

De voorstelling wordt zowel ’s middags als ’s avonds gespeeld. Met Herma van Piekeren, Lotte Pierik, Korneel Defrancq, Job Greuter ,Pim Veulings en Peter Velthuijzen.

Tickets (€ 17,50 /€ 12,50 t/m 25 jaar) via www.kunstklank.nl en bij het VVV Noordwijkerhout. Zodra de gemeente Noordwijk groen licht geeft gaat de ticketverkoop van start.

Foto: Monica Stuurop