Datum: 06-07-2020 - 06:41
29
jun
'20
Fluks viert 75-jarig jubileum op aangepaste wijze.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Fluks viert 75-jarig jubileum op aangepaste wijze.

Afgelopen weekend vierde Fluks zijn 75-jarig bestaan. Door de corona-maatregelen kwam er niets terecht van het voor dit weekend bedachte programma. Maar deze mijlpaal kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en dus was er een alternatief programma. In de middag gingen de Fluks jeugd-trainers tijdens de “battle of the coaches” met elkaar de strijd aan in korte behendigheidsspelletjes. De finale...

was een shoot-out. Suzan de Roode was het meest trefzeker en mag zich een jaar lang “Fluks coach of the year” noemen.

De jeugd-spelers van Fluks stemden op hun favoriete coaches, en die werden na afloop getrakteerd op taart… in hun gezicht ! ´s-Avonds was het tijd om de hersens aan het werk te zetten tijdens de pub-quiz. Deze werd vakkundig gepresenteerd vanuit de Fluks kantine, en mensen konden vanuit huis mee spelen via de live-stream. Voor deze speciale jubileum-quiz waren er extra veel korfbal- en Fluksvragen bedacht.

Bij beide evenementen mocht er als gevolg van de corona-regels geen publiek aanwezig zijn op het sportpark. Daarom werden zowel de “battle-of-the-coaches” als de pub-quiz op professionele wijze vastgelegd en live uitgezonden, zodat iedereen thuis kon meegenieten. De beelden zijn bovendien terug te zien op het Youtube kanaal van Fluks Korfbal.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)