Datum: 09-07-2020 - 03:09
29
jun
'20
Toneellessen Jeugd & Jongeren Theaterhuis Noordwijk afgesloten in het Piet Florisdal.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Toneellessen Jeugd & Jongeren Theaterhuis Noordwijk afgesloten in het Piet Florisdal.

Afgelopen donderdagavond 25 juni zijn de jaarlijkse toneellessen Jeugd & Jongeren vanuit TheaterHuis Noordwijk afgesloten met optredens van de leerlingen onder de titel INGEZOOMD. Op een prachtige zomeravond in het Piet Florisdal toonden de spelers hun kunnen in de vrije natuur, voor een klein publiek van enthousiaste ouders en een handjevol vrijwilligers...

Door Corona moest toneeldocente Martine Zeeman de lessen dit seizoen grotendeels online verzorgen en dat vroeg natuurlijk wel om een bijzondere aanpak. De leerlingen bleken in verschillende groepen, tot de leeftijd van 16 jaar, heel goed in staat de om lesopdrachten uit te werken. Op de thema’s dieren, natuur en vrijheid hebben zij zelf scènes bedacht en ook zelf geschreven! Ze hebben verschillende personages vorm gegeven en hun eigen rollen gekozen om te spelen. En dan dat ook nog eens zonder fysieke repetities voor het ‘voetlicht’ weten te brengen.

De trotse ouders bewonderden hun resultaten en beleefden zo een bijzonder geslaagde avond! Van de scènes is door Hermine Verburg (organisatie) een digitaal boekje gemaakt als herinnering aan deze bijzondere tijd in het ‘nieuwe normaal’.

Foto's: Martine Zeeman.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.blikopnoordwijk.nl/item/13200-#sigProId46c3575027

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)