Datum: 22-09-2020 - 08:53
28
jun
'20
Blik Op Noordwijk feliciteert Blik Op Noordwijkerhout met 10-jarig jubileum.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Blik Op Noordwijk feliciteert Blik Op Noordwijkerhout met 10-jarig jubileum.

Collega Gidie Vogels van Blik Op Noordwijkerhout viert vandaag het 10-jarig bestaan van de nieuwswebsite. 10 jaar geleden kon Gidie als zelfstandig ondernemer starten met Blik Op Noordwijkerhout, een onderdeel van het concept Blik Op Nederland, waar hij sinds een paar jaar eigenaar van is. Een lokale nieuwswebsite was er toentertijd nog niet in Noordwijkerhout en De Zilk. Op de allereerste dag waren er 42 bezoekers, nu komt dat aantal uit...

op ruim 40.000 unieke bezoekers per maand, en is Blik Op Noordwijkerhout vanaf 2015 elk jaar ruim over de 1 miljoen bezoekers per jaar gegaan. Het jaar 2020 laat het eerste half jaar al zien dat dit een bijzonder jaar gaat worden voor Blik Op.

Blik Op Noordwijk bestaat sinds 2014. Per 1 januari 2019 is het beheer in handen van Wendy Weijers. Sinds de fusie op 1 januari 2019 met Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk, wordt er nog meer samengewerkt om alle berichten, gericht op de hele gemeente Noordwijk, met alle bezoekers van beide nieuwswebsites te delen. Het bereik is daarmee in alle woonkernen en daarbuiten enorm.

Blik Op Noordwijk feliciteert Blik Op Noordwijkerhout van harte met het 10-jarig jubileum!

Klik hier om het jubileum artikel van Blik Op Noordwijkerhout (met een terugblik op de 10 meest gelezen artikelen van de afgelopen 10 jaar) te lezen.

(Er is een vacature voor zelfstandige collega's die via de succesvolle formule het nieuws van de gemeenten Teylingen en Hillegom willen verslaan. Wilt u meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..)