Datum: 28-09-2023 - 00:14
27
jun
'20
'Spring op je Fietsmaand' bij Sportbedrijf Noordwijk
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

'Spring op je Fietsmaand' bij Sportbedrijf Noordwijk

In Juli organiseert Sportbedrijf Noordwijk voor de 2e keer ‘Spring op je Fietsmaand’ voor de hele gemeente Noordwijk. Waarom zou ik gaan fietsen? Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is bijvoorbeeld goedkoop, veilig en gezond. Er zijn genoeg redenen om de fiets te pakken. Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. De voordelen van fietsen...

zijn waarschijnlijk groter dan je denkt! Daarom staat in de maand juli centraal in de “Spring op je Fietsmaand”. Pak deze maand de fiets en deel je foto’s en leuke ervaringen met elkaar.

Voor de kinderen zijn er een aantal fietsactiviteiten georganiseerd door de buurtsportcoaches: fiets versieren, fietstocht, tijdrit en een speeltuinentour op de fiets. Aanmelden voor deze activiteiten op www.sjorssportief.nl

Deze maand zie je de - Spring op de Fiets Doorgeef fiets - ook door Noordwijk rijden mede mogelijk gemaakt door Mooijekind Fietsen.

Zien we jullie ook bij de activiteiten? En ga jij ook lekker fietsen de komende weken?

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.