Datum: 27-07-2021 - 08:18
26
jun
'20
Straatinterviews over afval.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Straatinterviews over afval.

In de 1e 2 weken van juli 2020 vinden er in opdracht van de gemeente straatinterviews over afval plaats. De interviewers spreken mensen aan met enkele vragen over het scheiden van afval. Zij dragen hesjes van de gemeente en kunnen zich legitimeren. Jouw medewerking stellen wij zeer op prijs....

Wensen en behoeften in kaart brengen
Dit jaar ontwikkelt de gemeente een nieuw afvalbeleidsplan. Burgerparticipatie speelt bij de ontwikkeling van het uitvoeringsplan een grote rol. Onderzoeksbureau Marintel heeft van de gemeente opdracht gekregen om de burgerparticipatie vorm te geven. Zij brengen de wensen en behoeften van onze inwoners op diverse manieren in kaart.

Samen.noordwijk.nl
Kom je de interviewers van Marintel niet tegen? Wil je over afval scheiden jouw mening geven of idee uitwisselen? Kijk dan op samen.noordwijk.nl Daar worden al flink wat ideeën gedeeld. Het is een platform voor en door onze inwoners!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.