Datum: 26-09-2021 - 00:01
10
jun
'20
CDA draagt Theo Alkemade voor als nieuwe wethouder Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

CDA draagt Theo Alkemade voor als nieuwe wethouder Noordwijk.

Het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk heeft Theo Alkemade naar voren geschoven als nieuwe wethouder voor de gemeente Noordwijk. Theo is woonachtig in Noordwijk en vanaf 1998 actief voor het CDA. Op dit moment is Theo nog de fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Noordwijk en eigenaar van het bedrijf Holta Value Recovery. Het CDA had voor deze functie een sollicitatiecommissie benoemd die de vacature...

onder alle CDA afdelingen in Zuid-Holland heeft uitgezet. Daar zijn verschillende reacties op gekomen. Na een zorgvuldige afweging is uiteindelijk Theo naar voren geschoven die, naar alle verwachting, in de raadsvergadering van 23 juni beëdigd gaat worden. Het college gaat onderling de portefeuilles opnieuw bekijken, waarbij Theo de voorkeur heeft uitgesproken voor portefeuilles Ruimtelijke Ordening.

Foto CDA.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.