Datum: 29-07-2021 - 11:44
03
jun
'20
Yeah geslaagd......maar ja wie? Laat het BON weten en feliciteer de geslaagden. (foto's + update geslaagden KTS)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Yeah geslaagd......maar ja wie? Laat het BON weten en feliciteer de geslaagden. (foto's + update geslaagden KTS)

De scholen zijn gesloten door de huidige coronacrisis. De normale gang van zaken is danig in de war geschopt. Het centraal examen komt dit schooljaar te vervallen en leerlingen kunnen op basis van de resultaten van hun schoolexamens het diploma behalen. scholieren/studenten/werkenden krijgen vanaf deze week te horen of ze officieel geslaagd zijn...

BON wil de Noordwijkse geslaagden ook dit jaar weer vermelden in het zeer goed bekeken nieuwsitem 'Yeah...wij zijn geslaagd'. Mag bij jouw kind, kleinkind vriend(in) of gewoon bij jezelf de vlag uit geef dan naam, school en opleiding, eventueel een tekstboodschap en het liefst met een foto (origineel formaat) door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan weet iedereen via de best bezochte nieuwswebsite van Noordwijk 'Blik Op Noordwijk' dat hij/zij/je geslaagd is/bent!

Update KTS Voorhout VMBO examen 2020 geslaagden uit Noordwijk:

Ian Wasswa, Mohammed Abbach, Nick MacDonald, Rogier van Eeden, Teuta Rustemaj en Thomas Rietbergen.

Update Northgo College:

Op donderdag 4 juni vieren alle geslaagden scholieren in heel Nederland het einde van hun middelbare schooltijd. Ook Northgo College doet daar aan mee. Op welke manier dat kan is nog afhankelijk van de situatie op die dag. Op 17 april kon het Northgo College een eerste uitslag geven aan de eindexamenleerlingen. De schoolonderzoeken waren afgerond en de zak-/slaagregeling van het ministerie van onderwijs was bekend. Dus kon de stand van zaken uitgerekend worden.

Er kregen al heel veel leerlingen positief nieuws. Omdat de leerlingen niet op school konden komen om het traditionele taartje te eten, gingen de docenten en mentoren op pad om alle leerlingen een bloemetje toe te gooien en hen persoonlijk te feliciteren. Zo werd het toch nog een feestje. Na de meivakantie beginnen de interne herkansingen en in juni krijgen de leerlingen nog de mogelijkheid om resultaatverbeteringstoetsen af te leggen.

Klik op de foto voor een vergroting.

 

Jeroen Deutekom kreeg bezoek van zijn docente Wiskunde. Hij is geslaagd voor het VWO op het Northgo College. In september gaat hij starten op Nyenrode.

Aukje is geslaagd voor het VWO! Ze wordt gefeliciteerd door Benthe, Marloes en Gijs! 

 
 


Tyler van Steenoven, Northgo College, MAVO     (VMBO-TL) Supertrots op jou! Heel veel plezier met je nieuwe uitdaging! Liefs, pap, mam en Snowie 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.