Datum: 27-09-2021 - 06:16
23
me
'20
Taxi Brouwer en Brouwer Tours passen wagenpark aan voor veilig vervoer.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Taxi Brouwer en Brouwer Tours passen wagenpark aan voor veilig vervoer.

Wij van Taxi Brouwer en Brouwer Tours hopen dat het met u in deze COVID-19/Corona tijd goed gaat met uw gezondheid en dat van uw dierbaren. Vanzelfsprekend kijken ook wij uit naar de spannende tijd die er nu voor ons ligt waarbij wij met al onze gasten zoeken naar een passende maar vooral veilige manier van vervoer. Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan ons wagenpark, om vervoer mogelijk te maken met onze...

taxi’s, minibussen en touringcars. Vanzelfsprekend houden wij hier ons aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen voor vervoer. Zo hebben wij schermen geplaatst in onze taxi en taxibussen zodat wij u en uw gasten veilig kunnen vervoeren naar uw bestemming.

The Social Distance Bus
Wij hebben onze touringcars op diverse manieren aangepast om zo Corona-proef te kunnen reizen. In onze Luxury coach, welke normaal gesproken 50 zitplaatsen heeft, kunnen we nu 24 personen vervoeren. Onze Luxury coach met 60 zitplaatsen, biedt nu plaats aan 29 personen.
Wij hebben de touringcars voorzien van plastic scheidingswanden, hierdoor kan elke bank gebruikt worden.  Individuele gasten kunnen nu alleen de raamzitting gebruiken, de stoel er naast is voorzien van een plastic witte hoes. Het in,- en uitstappen gaat bij de touringcars via de midden deur.

Wij kunnen u de Social Distance Bus graag laten beleven bij ons op het bedrijf of bij u op locatie.

Voor meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
071 36 50090

Onze Social Distance Taxi’s en Taxibussen
Onze luxe taxi's zijn nu ingericht met een scheidingswand van plexiglas of transparante zeil, waardoor de veilige afstand bewaard wordt. In de luxe taxi kan nu één passagier plaatsnemen. (Of natuurlijk 4 personen uit het zelfde huishouden) Onze luxe 7-persoons V-Klasse Mercedes bus,  is nu geschikt voor het vervoer van 2 personen. Onze 8-persoons luxe Sprinter Mercedes bus, biedt nu ruimte aan 5 passagiers.

Voor meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
071 36 11000

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.