Datum: 05-06-2020 - 14:24
22
me
'20
Palliam P-eye: Online zingeving is tastbaarder dan je denkt.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Palliam P-eye: Online zingeving is tastbaarder dan je denkt.

Zingeving is een belangrijk thema in onze samenleving. Het raakt aan geluk, en daarmee meteen ook aan ongeluk. Maar wat is het eigenlijk? Zingeving gaat over wat zin geeft aan je leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van je drijfveren in het leven. Palliam, netwerk in de Duin- en Bollenstreek voor zingeving en levenskunst, heeft in mei elke maandag, woensdag en vrijdag om 10.00 uur een online bijeenkomst. Zo’n P-eye duurt slechts...

een half uur en het effect ervan is tastbaarder dan je denkt. Er is een gevarieerd programma, met voor iedereen wel iets interessants.

De komende week kan je inloggen bij de volgende events:

Woensdag 27 mei: Vaticaanwatcher Hendro Munsterman gaat in ‘KathoContent’ in op berichten dat er Amerikaanse guerrilla-aanvallen tegen paus Franciscus zouden zijn.

Vrijdag 29 mei: Met ‘Beter wordt het niet’ gaat filosoof/theoloog Gerko Tempelman in hoe de oude Griekse filosofen omgaan met onzekerheden, waardoor je meer innerlijke rust kunt ervaren.

Op maandag 1 juni zal Frank Kazenbroot als geestelijk verzorger in een ziekenhuis over zijn recente ervaringen vertellen: ‘Eenzaam en Samen Eén’. 

Inschrijven kan via de website van Palliam. Je ontvangt daarna een linkje voor de online bijeenkomst. Ook al ben je op afstand, door deze bijeenkomst zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit initiatief omzien naar iedereen die dat op prijs stelt.

 Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma de website van Palliam.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)