Datum: 05-06-2020 - 13:28
22
me
'20
Fluks organiseert inloop trainingen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Fluks organiseert inloop trainingen.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) sport of wil je gewoon eens beleven hoe leuk korfballen is? Kom dan op maandag 25 en/of donderdag 28 mei naar het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg 50 en train gratis mee! Kinderen van 6 t/m 12 jaar trainen van 18:00 - 19:00 uur en 13 t/m 18 jarigen van 19:15 - 20:15 uur. Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon langskomen....

Bij al onze trainingen hanteren we de richtlijnen van het RIVM en de gemeente Noordwijk, ouders zijn daarom helaas niet toegestaan op het sportpark en de kleedkamers (en toiletten) zijn gesloten. Neem daarom een flesje water mee van huis en ga vooraf nog even naar het toilet.

De Kangoeroe Klup is er voor kinderen van 3 t/m 5 jaar, spelenderwijs maken zij kennis met sporten en hebben vooral heel veel plezier. Op zaterdag 30 mei is er voor deze leeftijdsgroep een gratis inlooptraining tussen 10:00 en 11:00 uur. Vanwege de jonge leeftijd mag er bij deze kinderen maximaal 1 ouder per gezin op het sportpark aanwezig zijn tijdens de training.

Kijk voor meer informatie op de flyer onder dit artikel of op de website van Fluks.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)