Datum: 29-07-2021 - 23:59
17
me
'20
College wil een budget beschikbaar stellen voor kleine particuliere initiatieven mbt de coronacrisis.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

College wil een budget beschikbaar stellen voor kleine particuliere initiatieven mbt de coronacrisis.

De coronacrisis kan grote impact hebben op het persoonlijk welbevinden van mensen. Veel sociale contacten vallen weg, vanwege de afgekondigde maatregelen. Niet voor niets riep burgemeester Wendy Verkleij op om naar elkaar om te zien. Mensen hebben mensen nodig. Juist nu. Gelukkig zijn er heel veel mensen die in de bres springen voor hun medemens. Klik op deze link voor een overzicht van de initiatieven...

Maar ook het college van B&W wil kleine sociale initiatieven die een relatie hebben met de coronacrisis, gaan ondersteunen met een financiële bijdrage als dat nodig is. Er is door het college een voorstel naar de gemeenteraad gestuurd om een bedrag van in totaal € 50.000,- te reserveren voor deze kleine particuliere initiatieven. Het bedrag zal ten laste komen van het budget onvoorzien via de Voorjaarsnota.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.