Datum: 28-09-2021 - 09:54
08
me
'20
Aanpassing busdienstregeling Arriva Zuid-Holland Noord en buschauffeur wordt verrast met bloemen door de wethouder.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Aanpassing busdienstregeling Arriva Zuid-Holland Noord en buschauffeur wordt verrast met bloemen door de wethouder.

Passend bij het huidige reizigersaanbod, rijdt Arriva vanaf maandag 11 mei 2020, in overleg met de provincie Zuid-Holland, van maandag tot en met vrijdag een zomerdienstregeling. Dit houdt in dat er meer bussen gaan rijden. In het weekend wordt op beide dagen de zondagdienstregeling gereden. Voorop staat dat het ov nog steeds geen uitje is en verzocht wordt alleen te reizen met het ov als het noodzakelijk is...

De aangepaste dienstregeling is zichtbaar in alle reisplanners en ook opvraagbaar bij arriva.nl. Daarnaast kunnen reizigers de vertrektijden ook op de halte raadplegen. Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling verwijzen we je naar de website www.arriva.nl/corona.

Wethouder Roberto ter Hark overhandigde als dank voor alle inzet van Arriva tijdens het coronavirus een boeket bloemen aan een nietsvermoedende buschauffeur. Dankzij de chauffeurs blijft de regio gewoon bereikbaar. Het boeket werd aangeboden namens alle 13 gemeenten in Holland Rijnland.

Foto: gemeente Noordwijk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.