Datum: 02-10-2023 - 10:47
09
apr
'20
Online Walk & Talk bij Bibliotheek Bollenstreek, online workshop Mindset.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Online Walk & Talk bij Bibliotheek Bollenstreek, online workshop Mindset.

De maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden is deze maand online te volgen. Op dinsdag 28 april van 14.00 tot 16.00 uur gaat psychologe Merel Hovestad het hebben over mindset. Mindset is belangrijk wanneer je het hebt over je doelen halen, kunnen kiezen in het leven en succes ervaren. Met een negatieve mind trek je meer negativiteit aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De vraag is dan ook, wat doen mensen die succes hebben nou precies anders?...

Kunnen wij dat geheim van persoonlijk succes ook ervaren? Deze drie strategieën helpen je echt!
Tijdens deze walk & talk leren deelnemers wat het verschil is tussen een ‘groeimindset' en een 'vaste mindset’. Na deze workshop weten deelnemers wat hun belemmerende mindset is, en hoe deze groei mindset ‘aan te zetten’ is. Maar pas op: dit kan geluk veroorzaken.

Deelname is gratis en aanmelden voor deze online workshop kan via de website van Bibliotheek Bollenstreek. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan de online Walk & Talk.

Walk & Talk
Datum: 28 april 2020
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: geen

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.