Datum: 27-09-2023 - 23:17
07
apr
'20
Geen komische thriller “Over ons lijk”, gezamenlijke productie van HTIOS en ODI afgelast.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Geen komische thriller “Over ons lijk”, gezamenlijke productie van HTIOS en ODI afgelast.

Naar aanleiding van de landelijke ontwikkelingen betreffende het coronavirus, laten wij u weten dat onze toneelverenigingen de richtlijnen van het RIVM navolgen. Dit betekent dat de gezamenlijke productie van HTIOS en ODI helaas niet doorgaat. Dus geen toneelstuk 'OVER ONS LIJK' welke op 3 en 4 april in de Schelft te Noordwijkerhout en 17 en 18 april in De Muze te Noordwijk op de agenda stond. Omdat op dit moment niet te voorspellen is hoe de maatregelen...

rondom het coronavirus zich zullen ontwikkelen, zijn alternatieve data op korte termijn niet te plannen. Dus zien wij geen andere mogelijkheid dan de voorstellingen definitief af te gelasten. Wij betreuren het ten zeerste dat wij deze productie niet voor u kunnen spelen. Wij vragen begrip van al de toneelliefhebbers, donateurs en sponsors voor deze moeilijke situatie.

De reeds gedane reserveringen vervallen, voor los gekochte kaarten kunt u per e-mail uw geld terugvragen. U kunt hiervoor en voor andere vragen, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.