Datum: 07-12-2022 - 04:27
05
apr
'20
We gaan op berenjacht in Noordwijk! (Update foto's, adressen en google maps link)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

We gaan op berenjacht in Noordwijk! (Update foto's, adressen en google maps link)

We gaan op berenjacht in Noordwijk! Het idee is overgewaaid vanuit Australië en gaat nu de hele wereld over. Ook in Nederland zijn er al veel plaatsen die mee doen aan de berenjacht en Noordwijk kan natuurlijk niet achterblijven. Achter diverse ramen zijn al beren geplaatst. Je kunt nu via de facebookpagina Berenjacht in Noordwijk je foto met beer en je adres achter laten. Kinderen kunnen dan onder begeleiding een wandeling maken door Noordwijk en beren gaan zoeken in hun eigen woonwijk (of daarbuiten)...

Met de berenjacht hebben kinderen in deze moeilijke tijd een leuke ontspanning en kunnen op ontdekkingstocht. Print de berenkaart uit en streep de beren weg die gevonden zijn! Al ontzettend veel beren zijn in ramen geplaatst. Hieronder volgt een link naar google maps waar je beren kunt vinden en een update van de ingezonden foto's. Ondertussen staan er ongeveer 265 adressen in Google Maps waar je beren kunt vinden!

Kijk op de facebookpagina voor een recente lijst van adressen. 

Klik hier voor een overzicht op Google Maps

LET OP! GA NIET IN GROEPEN EN HOUD JE AAN DE RICHTLIJNEN VAN DE RIVM! 

Foto's: PR Facebook met toestemming

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.