Datum: 15-08-2020 - 04:02
24
mrt
'20
Kerkstraat braderie en Markt onder de Linden afgelast.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Kerkstraat braderie en Markt onder de Linden afgelast.

De Kerkstraat braderie en Markt onder de Linden op 13 en 14 juni worden afgelast in verband met de afgekondigde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. De organisaties van beide evenementen zullen hiermee het advies van het RIVM volgen. We onderzoeken mogelijke opties om het evenement eventueel te verplaatsen....

De jaarlijkse braderie en Markt onder de Linden zijn een weekend vullende activiteit in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen. Voor eventuele verdere ontwikkelingen zullen we u op de hoogte houden middels Facebook en de lokale nieuwswebsites en kranten.

Vanzelfsprekend vinden we het natuurlijk ontzettend jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Maar U zult begrijpen dat de veiligheid én gezondheid van bezoekers en deelnemers op de eerste plaats komt. De datum waarop de evenementen worden gehouden in 2021 staat in ieder geval wel al vast, namelijk 12 en 13 juni. We hopen u dan ook weer in gezondheid te zien tijdens de braderie en Markt onder de Linden.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)