Datum: 19-09-2021 - 19:02
25
mrt
'20
Welzijn Noordwijk vraagt kinderen om een mooie tekening te maken.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Welzijn Noordwijk vraagt kinderen om een mooie tekening te maken.

Dit bericht is voor alle kinderen die thuis zitten en het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Tuurlijk heb je klusjes die gedaan moeten worden voor school, maar dan is er vast nog wel wat tijd over. Er zijn veel ouderen die we een plezier kunnen doen met een mooie tekening. Waar wacht je nog op? Maak een mooie tekening voor mensen die thuiszitten en voorlopig niet de deur uit kunnen. Dit kan komen doordat ze ziek of kwetsbaar zijn. Hoe leuk is het als we een lach op hun gezicht kunnen toveren en hun omgeving een stukje...

gezelliger kunnen maken met een kleurrijke tekening.

Hoe werkt het?

1. Maak een mooie tekening.

2. Doe deze in een envelop. Schrijf op de envelop de datum van die dag.

3. Gooi de envelop in de brievenbus van Welzijn Noordwijk, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk. De tekening blijft 24 uur op kantoor om eventuele besmetting te voorkomen.

4. Wij zorgen dat de tekeningen worden bezorgd bij de mensen die wel iets leuks kunnen gebruiken.

Lieve ouders, laat dit bericht aan je kinderen lezen of lees het bericht voor. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk tekeningen verzamelen. Ken je iemand waar we een tekening kunnen bezorgen?

Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 15.30 uur naar Welzijn Noordwijk, 071-7114334.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.