Datum: 21-09-2020 - 11:02
21
mrt
'20
Dirk van den Broek Noordwijk samen met de klanten in actie voor Marente Jeroen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Dirk van den Broek Noordwijk samen met de klanten in actie voor Marente Jeroen.

Supermarkt Dirk van den Broek aan de Keuvel in Noordwijk heeft samen met de klanten een actie op touw gezet voor hun overburen, de bewoners van Marente Jeroen. Klanten die boodschappen komen doen wordt gevraagd of ze, uiteraard op vrijwillige basis, iets extra's willen kopen. Bewoners mogen nu zelf het complex niet verlaten en ook geen bezoek ontvangen. Met het doneren van de lekkernijen hoopt de supermarkt het voor de ouderen in deze eenzame en moeilijke tijd wat dragelijker te maken...

Alles wat de klanten doneren aan lekkernijen wordt verdubbeld door de supermarkt. Aan lekkernijen kunt u denken aan koekjes, chocola, chips, nootjes, cake, een lekker flesje tokkelroom of advocaat met een busje slagroom of een pak sap. De producten kunnen worden afgegeven bij de kassa. De supermarkt zorgt er voor dat dit naar de bewoners van Jeroen wordt gebracht. Supermarktmanager Aad van der Zalm was gisteren bij Jeroen om de eerste lading af te geven en kwam daar Lieke en Mare tegen. Twee jongedames die een bak vol bloemen kwamen brengen. De bewoners en de medewerkers stellen dit allemaal erg op prijs!

Tevens vraagt de supermarkt aan alle klanten om de volgende regels in acht te nemen om het boodschappen doen voor iedereen zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen:

-Volg de richtlijnen van de RIVM

-Houd anderhalve meter afstand tot andere klanten en medewerkers

-Betaal zoveel mogelijk contactloos, dus per pin of telefoon

-Leg contant geld op de toonbank en voorkom zo handcontact met de kassamedewerker

-Ga zoveel mogelijk alleen de winkel in

-Sla niet onnodig veel in. Dat voorkomt misgrijpen voor anderen

De supermarktmedewerkers zetten alles op alles om de artikelen op voorraad te hebben. Namens Dirk van den Broek hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.